Print this page
ponedjeljak, 28 Decembar 2020 00:00

Zoom razmatra objavu sopstvenog email servisa

Ocijeni...
(0 glasova)

zoomKada je u pitanju email, u najvećoj mjeri elktronska pošta nas trenutno asocira na Gmail. Gotovo svako sada ima Gmail adresu, čak i ukoliko je ne koristi aktivno, a ovo je svakako jedan od najvećih besplatnih email servisa koji postoje. Naravno, postoje i mnogi drugi email servisi a sada bi im se mogao pridružiti i Zoom.

Prema navodima sajta The Information, Zoom navodno sprema objavu sopstvenih email i kalendar servisa, koji će dopunjavati kompanijunu popularnu platformu za video konferencije. Na neki način, ovaj potez bi imao smisla. Zoom email i kalendar servisi bi bili lakši za korišćenje jer bi korisnici mogli da obavljaju automatsko sinhronizovanje sastanaka, umjesto ručno preko drugih platformi kao što je Gmail.

Izvještaj tvrdi da da ovo neće biti uobičajen email servis, već će navodno koristiti tehnologije naredne generacije i neće kopirati ono što drugi email provajderi (kao što su Gmail ili Yahoo) trenutno koriste.

Zoom email servis bi navodno trebalo da bude lansiran tokom 2021. godine, a za sada ostaje da se vidi da li će se ove prognoze i obistiniti.

(Ubergizmo)

Procitano 331 puta